Празници в Пампорово

Българи и чужденци се наслаждават на лукса и уюта в едноименния петзвезден хотел

Празници в Пампорово  | StandartNews.com

Всички мечтаем за ваканция. В края на годината обаче настъпи времето на зимния курорт в планината, където представите ни за перфектното удоволствие се срещат с реалността.

Най-много възможности предлагат Родопите - приказни и митични, те крият хиляди тайни от векове. Истинско предизвикателство за търсачите на силни усещания. Върху стръмните склонове са накацали като птици причудливите сгради на хотелския комплекс "Пампорово" - разположен на 1650 метра надморска височина, в подножието на връх Снежанка. Перлата на зимния туризъм в България е най-южният и най-слънчев европейски ски курорт. Пампорово се нарежда на първо място по слънчеви дни и в България. Ако ви харесва да карате сноуборд и ски или пък просто обичате зимата, можете да изберете тази слънчева дестинация. Освен всичко друго ще получите и бронзов тен, докато вашите познати зъзнат в мрачния град. А през това време вие ще се потопите в лукс и завладяваща атмосфера.

Петзвездният хотел "Пампорово" разполага със 182 помещения: 4 единични и 165 двойни стаи, 12 апартамента и един президентски - общо 540 легла. Интериорите са елегантни в своя разкош, терасите разкриват прекрасни гледки.

Тук можете да посрещнете коледните и новогодишните празници, без да се притеснявате, че ще изхарчите прекалено много пари. Различните ресторанти и барове предлагат богат избор от гурме специалитети и отбрани напитки. Гостите могат да избират между българска кухня и ястия на скара в "Перелик" и европейски блюда в "Орфей". Ирландски пъб и уиски бар са само за познавачи. Ски зоната "Студенец-Снежанка" е на около 600 метра. Църквата "Успение Богородично" се намира в непосредствена близост.

Хотелът предлага за гостите богат избор от услуги - безплатен частен паркинг, Wi-Fi интернет, който е наличен в публични зони и е без заплащане, вестници, фитнес център, ски услуги, зала за игри, солариум, СПА&уелнес център, масаж, хидромасажна вана, турска/парна баня, билярд, боулинг, закрит плувен басейн, нощен клуб с DJ, стаи за непушачи, семейни стаи, сейф, магазини в хотела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай