Хотелиер ще съди BBC за филма в Слънчев бряг

Хотелиер ще съди BBC за филма в Слънчев бряг | StandartNews.com

Бургас. Собственикът на хотела, в който отседнала авторката на филма за Слънчев бряг Стейси Дули, е готов да заведе дело за манипулация, за измама срещу екипа на Би Би Си. Това съобщи самият Веселин Налбантов, който по стечение на обстоятелствата се оказал домакин на екипа, създал скандалния филм. Той е и зам.-председател на Съюза на собствениците-Слънчев бряг.

В понеделник вечер BBC излъчи филм, който показва как британските туристи прекарват ваканцията си на българското Черноморие. Британски медии коментират, че това е най-лошата реклама за българската туристическа индустрия. На 13 юли т.г. Налбантов получил писмо от BBC Лондон, в което му съобщили, че са избрали да гостуват в хотела му, за да направят поредица от предавания, в които да покажат защо британските туристи избират да почиват в България.

"Всяка сутрин екипът на телевизията се прибираше призори пиян-залян и тръгваше да тича", разказа Налбантов и допълни: "Балконингът дойде от Испания. Там забраниха алкохола след 1 часа, а ние позволяваме магазините да продават по-евтин алкохол до сутринта, както и младите хора да пият по улиците, да се събличат голи и да правят непристойни неща".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай