Благоевградските забележителности в нов сайт

Благоевградските забележителности в нов сайт | StandartNews.com

Нов сайт на Културно- информационен център - Благоевград ще показва актуални събития и забележителности от града. Всеки жител, гост, турист може да посети www.viewblagoevgrad.com, където ще намери полезна информация за всичко случващо се в областния център на Пиринско.

В различните раздели - „Информационен център", „Култура", „Образование", „Спорт", „Туризъм" и „Настаняване и забавление", подробно са описани новостите от живота в Благоевград. Идеята е на общината и има за цел да улесни търсенето на жителите и гостите на града до различни сфери на живота в него. В страницата посетителите могат да се ориентират лесно, а информацията е поднесена точно и пунктуално. Платформата запознава с културния живот в Благоевград, който през последните четири години става все по-динамичен и богат. Наскоро се проведе второто международно издание на „Блус и Джаз фестивал". А предстои на 17,18 и 19 юни едно от най-мащабните музикални събития не само за Благоевград, но и за страната – Фестивалът „Francofolies. Благоевград".

В раздел „Настаняване и забавление" може да се намери информация за хотели, хостели, къщи за гости, ресторанти и други полезни за туристи обекти, в които могат да отседнат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай