Бизнес гуру от CNN идва за празника на розите

Бизнес гуру от CNN идва за празника на розите | StandartNews.com

София. Един от най-влиятелните световни бизнес журналисти Ричард Куест ще посети страната ни догодина по покана на зам.-министъра на икономиката и енергетиката с ресор туризъм Бранимир Ботев. Водещият на предаването Quest Means Business от CNN, който е говорител на Световния икономически форум в Давос, ще пристигне у нас или веднага след срещата в Швейцария, или за Празника на розата през пролетта на 2015 г.

Водещият, който е и световен посланик на туризма, посети националния ни щанд на туристическото изложение World Travel Market в Лондон заедно с вицепрезидента на CNN Антонио Канто и директора за Европа Силвен Роже. В разговора си с Ботев Куест е заявил, че е чувал прекрасни неща за страната ни от генералния секретар на Световната организация по туризъм Талеб Рифай. Интересът му към България е бил продиктуван от отличните възможности за морски и ски ваканции, както и от потенциала на културно-историческото ни наследство и условията за спа и уелнес.

Бизнес гуруто посъветва страната ни да се рекламира в Далечния изток и Китай, като при промотирането ни да се постави специален акцент върху това, че България е целогодишна дестинация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай