180 лева куверт край морето за Нова година

180 лева куверт край морето за Нова година | StandartNews.com

Ресторантьори и хотелиери вече предлагат куверти за декемврийските празници. Заведенията, които ще посрещат студенти за празника им на 8 декември, вече почти нямат свободни места, каза пред "Стандарт" председателят на регионалната браншова организация за Североизточна България Димитър Димитров.

"Кувертите в Добрич за студентския празник са на цени от 25 лв. за вечеря заедно с анимация, музикална програма или диджей. Тези, които са избрали да празнуват извън Добрич, добавят 30 лв. за нощувка", каза Димитров. В продажба са и куверти за Коледа и Нова година, като интересът към предложенията за Рождество Христово са малки, тъй като това е семеен празник. Край морето предлагат пакети за новогодишните празници, когато се събират няколко почивни дни. Пакет от две нощувки според категорията на хотела и официална празнична вечеря е средно на цена от около 180 лв. на човек. Тридневните пакети са на цена от около 330 до 400 лева на човек с празнична вечеря на човек.

"По-висококатегорийните обекти предлагат на гостите в пакета включени СПА и уелнес услуги, затова и цените са такива", поясни Димитров. Той допълни, че след средата на ноември цените на кувертите ще поскъпнат с 10 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай