Yettel с до 25% отстъпка на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

И през юли телекомът продължава със специалните намаления

Yettel с до 25% отстъпка на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“ | StandartNews.com
  • Слушалки, кабел, поставка за безжично зареждане и предпазни калъфи са сред намалените продукти този месец

И през юли Yettel предлага специални намаления за редица аксесоари. Те могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества. Така за пореден път освен многото интересни смартфон предложения и умни продукти, телекомът предлага намаление с до 25% на редица полезни аксесоари за всяко „трябва ми“ на своите клиенти, без те да бъдат ангажирани с покупка на друго устройство или подписване на договор.

До края на юли всички притежатели на смартфони от серията Galaxy S22 на Samsung могат да получат 20% отстъпка от оригинални калъфчета за своите апарати. Сред богатото разнообразие от защитни аксесоари са предложения с външен вид за всеки вкус. Клиентите могат да избират от редица силиконови калъфи, такива, които позволяват на смартфоните да стоят изправени, за по-лесен достъп до мултимедийно съдържание, семплите Clear варианти, както и премиум продуктите, изработени от кожа. Цените на аксесоарите варират от 23.99 лв. до 63.99 лв.

С 20% намаление този месец може да бъде закупен и висококачественият кабел ttec USB-C към Lightning за притежателите на Apple устройства. С дължина от 150 см, този модел предоставя същевременно и възможност за трансфер на данни до 480 Mbps. До края на месеца цената му е 24.79 лв.

Друг интересен модел, който може да бъде закупен през юли, е стойката с безжично зареждане CELLY, която върви в комплект с кабел Type-C. Отстъпката при нея е 20%, а цената ѝ в момента е 39.99 лв. Моделът е с фино покритие от изкуствена кожа и предлага безжично зареждане до 10W. Стойката е много компактна и е подходяща дори за използване при пътуване със своя лек и сгъваем дизайн, чиято дебелина е само 0.5 см.

С 20% е намален и един много полезен аксесоар на Samsung, гарантиращ зареждането, безопасността и чистотата на мобилният телефон - SAMSUNG UV стерилизаторът с безжично зареждане. Докато е в него, апаратът бива почистен от 99% от бактериите, които е събрал, за 10 минути. Цената на аксесоара в момента е 47.99 лв. Продуктът е съвместим с всички смартфони, чиято дължина е до 19 см и дебелина до 3 см. Аксесоарът за стерилизация обаче може да се използва за всички предмети, които се побират в него, като Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключове и други.

Слушалките CELLY UP500 3.5 mm този месец са намалени с 25% и могат да бъдат закупени онлайн или от магазините на Yettel само за 14.24 лв. Аксесоарът е изключително надежден, много лек и удобен. Теглото му е само 11 грама, а свързването е със стандартен жак от 3.5 mm. Моделът е снабден с вграден микрофон и бутон за отговор и се предлага в черно, бяло, синьо и червено.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти за всяко „трябва ми“ можете да откриете тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай