Yettel предлага три месеца безплатен Microsoft 365 за своите бизнес клиенти

Microsoft 365, OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials са част от новото портфолио на телекома

Yettel предлага три месеца безплатен Microsoft 365 за своите бизнес клиенти | StandartNews.com
  • Microsoft 365, OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials са част от новото портфолио на Yettel, предназначено за бизнес абонатите на оператора

За всички свои бизнес клиенти, сключили нов договор за офис пакета Microsoft 365, OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials до 31 юли 2022 г., Yettel предлага три месеца безплатен достъп. Освен решения за отдалечена работа мобилният оператор предлага и богато портфолио от услуги на Microsoft, отговарящо на нуждите на бизнеси от всеки калибър.

Microsoft 365 е последното поколение облачна услуга, която позволява увеличаване на продуктивността с най-новите версии на Office, интелигентни услуги в облака и разширена защита. Клиентите на Yettel могат да избират от три различни нива на достъп до услугите. Те са на цени 9,99 лв., 17,99 лв. и 20,99 лв. в зависимост от включените елементи в пакета – място за съхранение, уеб, мобилни или настолни версии на приложенията на Office, електронна поща, повишена сигурност и защита, поддръжка по телефона и т.н.

Microsoft 365 Business Basic предлага на клиентите уеб и мобилни версии на приложенията на Office, 1 TB място за съхранение, имейл от бизнес клас и денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Apps for Business идва с настолни версии на приложенията на Office с премиални функции,  1 TB място за съхранение, денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Business Standard предлага всичко от Microsoft 365 Business Basic, но го надгражда с настолни версии на приложенията на Office с премиални функции. В него има възможност за лесно провеждане на уебинари, инструменти за регистриране и отчитане на участници, както и управление на срещи с клиенти.

Освен Microsoft 365, Yettel предлага още и корпоративните версии на добре познатите си услуги - OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials. Срещу 8.99 лв. на месец първата предлага 1 TB дисково пространство, корпоративна сигурност, както и всички възможности на стандартната услуга. Корпоративният достъп до Teams Essentials, който операторът предлага за 6.99 лв. на месец, включва услугата за видео разговори на до 300 участници в среща, събрания до 30 часа, 10 GB за съхранение, както и поддръжка по телефона по всяко време.

Предложенията са част от новото портфолио на Yettel, предназначено за бизнес клиентите на оператора. То включва нови абонаментни планове Business Pro, Business Pro Unlimited и Business Flexi, даващи оптимални възможности за разговори и  сърфиране в интернет както в България, така и в роуминг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай