Понеделник,

WhatsApp се отказва от непопулярното решение за промяна на дизайна

От: Кристиан Антонов -
WhatsApp се отказва от непопулярното решение за промяна на дизайна
A
A
A

WhatsApp е едно от приложенията, които непрекъснато се развиват и еволюират. Промените и новите функции се въвеждат с удивителна честота. Но това невинаги означава, че новите елементи в програмата се приемат добре от потребителите.

И изглежда, че точно това се е случило. Потребителите на WhatsApp са в процес на разпространение на актуализация, която отменя промяна в дизайна, въведена съвсем наскоро.

Само за последните няколко дни част от ползвателите на WhatsApp бяха посрещнати с нов вид на списъка с контакти. При редизайна се появиха новите опции "Често контактвани" и "Последен чат". Това обаче е промяна, която явно не се прие добре.

В един от сайтовете, посветени на приложението, се разгоря гореща дискусия, в която повечето потребители изразиха негодувание срещу новите промени. Именно това явно е накарало създателите на WhatsApp, което е собственост на Meta да отменят решенията си за външния му вид.

Бързата промяна на мнението само подчертава значението на бета-тестването за оценка на реакцията на потребителите по отношение на функциите, настройките и опциите на интерфейса. Потребителите, които предоставят такава обратна връзка, могат да бъдат от изключителна важност за оформянето на бъдещата посока на приложението..

А тук ще намерите още технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички