WhatsApp се отказва от непопулярното решение за промяна на дизайна

Отзивите на потребителите накараха разработчиците на приложението да отменят промяната в списъка с контакти

WhatsApp се отказва от непопулярното решение за промяна на дизайна | StandartNews.com

WhatsApp е едно от приложенията, които непрекъснато се развиват и еволюират. Промените и новите функции се въвеждат с удивителна честота. Но това невинаги означава, че новите елементи в програмата се приемат добре от потребителите.

И изглежда, че точно това се е случило. Потребителите на WhatsApp са в процес на разпространение на актуализация, която отменя промяна в дизайна, въведена съвсем наскоро.

Само за последните няколко дни част от ползвателите на WhatsApp бяха посрещнати с нов вид на списъка с контакти. При редизайна се появиха новите опции "Често контактвани" и "Последен чат". Това обаче е промяна, която явно не се прие добре.

В един от сайтовете, посветени на приложението, се разгоря гореща дискусия, в която повечето потребители изразиха негодувание срещу новите промени. Именно това явно е накарало създателите на WhatsApp, което е собственост на Meta да отменят решенията си за външния му вид.

Бързата промяна на мнението само подчертава значението на бета-тестването за оценка на реакцията на потребителите по отношение на функциите, настройките и опциите на интерфейса. Потребителите, които предоставят такава обратна връзка, могат да бъдат от изключителна важност за оформянето на бъдещата посока на приложението..

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай