Всички смартфони на Xiaomi с до 40% отстъпка в Теленор

Освен атрактивни предложения, телекомът предлага и допълнителни услуги, следвайки своята политика да осигурява добавена стойност за клиентите

Всички смартфони на Xiaomi с до 40% отстъпка в Теленор | StandartNews.com
  • През месец февруари всички модели на Xiaomi, включително поддържащите 5G, ще са намалени в комбинация с планове „Тотал Макс“

През месец февруари всеки клиент на Теленор, който закупи смартфон от портфолиото на Xiaomi, заедно с някой от плановете „Тотал Макс 39.99“, „Тотал Макс 49.99“ и „Тотал Макс 59.99“, ще може да се възползва от отстъпки, достигащи 40%, за избраното от него устройство.

Купувайки който и да е модел на Xiaomi, клиентите на оператора ще могат да се възползват от атрактивно ниските цени за популярните модели на бранда. Отстъпката важи за всички смартфони, независимо от класа им, като тя се определя само от тарифния план. Намалението важи за всички клиенти на Теленор – нови и такива, които преподписват своя договор. Освен във физическите магазини, 5G устройствата могат да бъдат открити и онлайн.

Тарифен план „Тотал Макс 39.99“ осигурява неограничени мегабайти на максимална скорост от 50 Mbps, заедно с неограничени минути към всички национални мрежи и роуминг в зона ЕС, 200 минути за международни разговори в зона ЕС, както и 17200 мегабайта за ползване в роуминг. Клиентите могат да избират и между три дигитални услуги, които са безплатни през първите 12 месеца. С този план потребителите получават отстъпка от 20% на избраното от тях устройство Xiaomi.

Потребителите, избрали тарифен план „Тотал Макс 49.99“, ще получат отстъпка от 30% за новия си смартфон на марката. Тарифният план се отличава с неограничени мегабайти на максимална скорост от 150 Mbps, неограничени национални минути, както и 300 международни в зона ЕС. В допълнение на това клиентите могат да избират между 4 дигитални услуги, сред които HBO Go, Deezer, iZZI и други.

Впечатляващата отстъпка от 40% за ново устройство Xiaomi ще получат клиентите, избрали план „Тотал Макс 59.99“, който предлага неограничени мегабайти на максимална скорост, неограничени минути и SMS-и към всички национални оператори и зона ЕС. Планът се предлага и с включена „Онлайн защита“ за период от 12 месеца, която осигурява спокойствие при браузване онлайн.

Всички планове „Тотал Макс“ предлагат и възможността за споделяне на неограничен интернет достъп с близък за 1 месец.

В кампанията са включени всички модели, предлагани от оператора, в зависимост от наличностите. Смартфоните Xiaomi 11T Pro 5G, Xiaomi 11T 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE и Redmi Note 10 5G 128 GB са напълно съвместими и с 5G мрежата на Теленор.

Технологичният бранд продължава да еволюира в смартфон фотографията и видеографията, предлагайки множество иновативни „Cinemagic” функции за заснемане на филми с Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro.

Xiaomi 11T Pro е първият смартфон на марката, представен на световния пазар с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология на компанията. Тя позволява зареждане на празна батерия до 100% само за 17 минути. Xiaomi 11T Pro  е оборудван с флагманската мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 888 и има мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив. Смартфонът е оборудван с плосък 6,67-инчов FHD+ 120Hz AMOLED дисплей с рейтинг DisplayMate A+, TrueColor, Dolby Vision® и HDR10+.

Xiaomi 11T е по-достъпен вариант, повтарящ до голяма степен конфигурацията на Pro модела. Разликата е в това, че той има чипсет MediaTek Dimensity 1200-Ultra и 67W кабелно турбо зареждане, което достига до 100% само за 36 минути.

Xiaomi 11 Lite 5G NE е тънък и много стилен апарат. В лекия си корпус с размери едва 6,81 мм и тегло 158 гр място е намерила мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 778G 5G. Апаратът идва с 6,55-инчовия AMOLED дисплей, поддръжката на 10-битов TrueColor и Dolby Vision. Устройството осигурява едно от най-добрите в класа си заснемане на кадри с 64МР основна камера, 8МР ултраширокоъгълна камера и 5МР телемакро камера. Смартфонът е оборудван с батерия 4250 mAh и 33W бързо зареждащо зарядно устройство, което презарежда смартфона доста по-бързо от редица предложения в ценовия му клас.

Redmi Note 10 5G е бюджетен модел, но с характеристики на устройство от по-висок клас. Той разполага с 6,5-инчов IPS LCD дисплей и има 48МР основна камера. Апаратът се задвижва от чипсет MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G и има впечатляваща 5000 mAh батерия, която поддържа бързо зареждане с 18W зарядно, включено в комплекта.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Теленор предлага и допълнителни услуги, следвайки своята политика да осигурява добавена стойност за клиентите. Една от тях е застраховката на устройство - Смартфон протект, която покрива широк спектър от рискове, свързани със здравината и нормалното функциониране на телефона и гарантира защитата му в редица рискови ситуации. Допълнителна придобивка, която телекомът осигурява, е и безплатната доставка в рамките на България на поръчано през онлайн магазина устройство.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай