Висококачествено 5G изживяване със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1

Смартфоните идват с до 100 лв. отстъпка и мощно зарядно устройство

Висококачествено 5G изживяване със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1 | StandartNews.com
  • Смартфоните идват с до 100 лв. отстъпка и мощно зарядно устройство

Смартфоните от серията Galaxy A на Samsung и през 2022 г. са сред най-търсените предложения от достъпния клас в световен мащаб. Отличното съотношение между цена и качество се вижда добре при актуалните Samsung Galaxy A53 5G и A33 5G, които сега стават още по-достъпни при покупка с най-добрите планове от A1.

Като характеристики Galaxy A53 5G предлага повече, отколкото до неотдавна виждахме само при флагманите. Смартфонът е с голям и ярък 6,5-инчов Super AMOLED дисплей с FHD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване.

Основната камера е с 64-мегапикселов сензор, оптична стабилизация и AI оптимизации. Освен нея са налични 12-мегапикселова ултраширокоъгълна камера, 5-мегапикселов макро модул и 5-мегапикселов сензор за дълбочина, който помага особено за изпъкване на обекта при портретни снимки. Селфитата са с 32-мегапикселова резолюция.

Galaxy A33 5G е доказателство, че добрата цена не идва в комплект с тежки компромиси. Много от основните характеристики на старшия модел са налични и тук.

Дисплеят е 6,4-инчов FHD+ Super AMOLED с 90 Hz честота на опресняване. Системата от камери остава сериозна с 48-мегапикселов основен модул с оптична стабилизация, ултраширокоъгълна, макро и селфи камери и сензор за дълбочина.

И при двата модела бързият и интелигентен процесор Exynos 1280 е комбиниран с 6 GB оперативна памет и 128 GB място за съхранение. Смартфоните покриват стандарт IP67 за защита от прах и водни пръски. Те поддържат до 25 вата бързо зареждане, като A1 добавя и оригинално зарядно устройство в комплект с избрания смартфон.

Всички клиенти, които закупят Galaxy A53 5G или Galaxy A33 5G от А1 от 22 юли до 22 август с планове от One 29,99 до Unlimited Ultra, могат да се възползват от до 100 лв. отстъпка от цената. 5G ULTRA изживяването е най-добро без ограничения на мегабайтите с висока скорост. Именно това предлагат Unlimited плановете, които са намалени с 50% за първите три месеца на договора.

За същия период ще е безплатно и използването на интернет защитата от вируси, спам и онлайн измами A1 Net Protect.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай