Twitter ще поддържа публикации с дължина до 4000 знака

В края на октомври Мъск стана новият собственик на Twitter и пое поста главен изпълнителен директор на компанията

Twitter ще поддържа публикации с дължина до 4000 знака | StandartNews.com

Американският бизнесмен Илон Мъск, който стана новият собственик на Twitter по-рано тази година, потвърди, че скоро потребителите на социалната мрежа ще могат да публикуват постове с дължина до 4000 знака. В момента един туит може да съдържа не повече от 280 символа.

Припомняме ви, че в края на октомври Мъск стана новият собственик на Twitter и пое поста главен изпълнителен директор на компанията. Оттогава насам той е направил много промени в работните процеси на компанията и е обявил редица нововъведения, които скоро ще станат достъпни за потребителите на социалната мрежа. Тя започна с уволнението на почти половината от служителите на Twitter и връщането на повечето от останалите служители от дистанционна работа в офисите.

През ноември тази година Мъск обяви, че разработчиците планират да внедрят възможността за писане на по-дълги туитове в социалната мрежа, но не сподели никакви подробности по въпроса. Сегашното ограничение от 280 знака беше прието през 2017 г., докато в началото на съществуването на Twitter потребителите трябваше да се задоволяват със 140 знака на туит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай