Неделя,

Телевизорите на Hisense вече поддържат приложението Xplore TV

От: Стандарт -
376
Телевизорите на Hisense вече поддържат приложението Xplore TV
A
A
A
  • А1 пусна нова достъпна марка смарт телевизори, които поддържат приложението за безкабелна интерактивна телевизия Xplore TV

А1 прави безкабелната интерактивна телевизия по-достъпна с нова марка умни телевизори, които поддържат услугата. Телекомът вече предлага два модела на китайския производител Hisense, които поддържат приложението Xplore TV и предлагат много добро съотношение между цена и технически характеристики.

Първият модел е достъпният 32-инчов смарт телевизор 32A4BG. Той предлага HD резолюция (1366x768p) и динамичен контраст на картината от 4000:1. Смарт телевизорът предлага всички функции за своя клас като родителски контрол, свързване с приложения като Netflix, YouTube, Disney+ и други. Моделът се предлага на изключително достъпна цена за своите характеристики – 9,99 лева на месец на изплащане за период от 36 месеца с план ТВ 200 MAX.

Вторият и по-голям модел от двата е 50-инчовият смарт телевизор 50A6BG. Той предлага 4К резолюция (3840x2160p), Dolby Vision HDR технология за по-добър контраст на картината и отличен звук с решението DTS Virtual:X. Телевизорът е оборудван със скалиращ гъвкав пакет за дообработка на звука, който създава пленяващо аудио изживяване с виртуализиране на съдържание над традиционното стерео и 5.1 конфигурация на говорителите.   Цените на 50A6BG започват от 22.99 лева на месец на изплащане за период от 36 месеца с план ТВ 200 MAX.

Двата модела са първите телевизори на Hisense, които поддържат операционна система VIDAA и приложението Xplore TV за смарт телевизор на А1, като всеки модел на марката, произведен след 2021 година, вече също поддържа смарт приложението. То предоставя на абонатите нов начин за гледане на телевизия, който оставя в миналото кабелите, допълнителните устройства и нуждата от второ дистанционно. Смарт телевизорите могат да използват както Wi-Fi, така и стандартна интернет свързаност през кабел, а приложението Xplore TV изцяло замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Липсата на допълнителни устройства означава, че с приложението Xplore TV за смарт телевизор отпада нуждата от посещение на техници за свързване на ТВ услуга от А1. Приложението може да работи, независимо дали потребителите използват интернет от А1 или от друг доставчик. Веднъж инсталирано, приложението Xplore TV за смарт телевизор позволява на клиентите на А1 да използват интерактивни функции, които досега бяха достъпни само в районите с покритие на IPTV технологията, като пауза и стартиране от начало, както и гледане на архив от последните 7 дни.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията