Теленор стартира предварителните поръчки за HUAWEI P50 PRO и POCKET

Двата модела се отличават със стилен дизайн, следващо поколение Dual-Matrix камери и 120Hz True-Chroma дисплеи

Теленор стартира предварителните поръчки за HUAWEI P50 PRO и POCKET | StandartNews.com

Теленор България стартира предварителните поръчки на новите смартфони от серията Huawei P50 - Pro и Pocket. Смартфоните могат да бъдат заявени от сайта на телекома в периода 25 януари - 6 февруари, като поръчалите предварително ще го получат в комплект с ултрамодерните Huawei FreeBuds 4 безжични слушалки. 

Смартфоните от серията HUAWEI P50 се отличават със стилен дизайн, следващо поколение Dual-Matrix камери и 120Hz True-Chroma дисплеи, които гарантират отлично представяне на всяко съдържание. Вградените в Dual-Matrix системата високотехнологични решения като True-Chroma Shot, HUAWEI XD Optics и XD Fusion Pro Image Engine осигуряват смайващи детайли на всеки кадър и изключително реални цветове. Задвижвани от EMUI 12, смартфоните от серията HUAWEI P50 предлагат модерно и изцяло ориентирано към нуждите на потребителите преживяване. 

Флагманът HUAWEI P50 PRO ще впечатли любителите на фотографията с невероятната технология True-Chroma Shot, 6,6-инчов True-Chroma дисплей, 120 Hz честота на опресняване на екрана и възможност за Ultimate Zoom от 0.5 до цели 100 пъти, за да е всяко изображение още по-близко. Издръжливата батерия поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане HUAWEI SuperCharge. 

Вторият атрактивен модел е сгъваемият Huawei P50 Pocket, с дебелина 7,2 мм в отворено положение и 15,2 мм в сгънато, като устройството тежи само 190 грама. Потребителите са облагодетелствани от допълнителен дисплей, който е оптимизиран за лесен достъп и показване на известия. Компактният сгъваем телефон е оборудван с тройна 40-мегапикселова камера, лидер в индустрията. Дългият живот на батерията се осигурява от заряд от 4000mAh, като телефонът поддържа 40W зареждане.

Смартфоните от серията HUAWEI P50 се предлагат с мобилните планове на Теленор на цени от 1379.99 лв. в брой или 66.99 лв. месечно на лизинг за Huawei P50 Pro и 1649.99 лв. в брой или 79.99 лв. на месец на лизинг с тарифен план „Тотал Макс 59.99“‘. Официалните продажби започват от 7 февруари. Повече детайли за устройствата и тарифните планове могат да бъдат открити на сайта на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай