Понеделник,

Специалисти: Не инсталирайте последната актуализация на Windows 11

От: Кристиан Антонов -
1442
Специалисти: Не инсталирайте последната актуализация на Windows 11
A
A
A

Наскоро Microsoft предостави актуализацията под номер KB5010414 на част от потребителите, които вече са преминали на операционна система Windows 11. Зад кода, с който обикновено се обозначават обновленията, на практика стои доста сериозна поправка на различни елементи в операционна система.

Оказва се обаче, че след инсталирането ѝ в компютрите започват да се появяват различни проблеми. Сред тях най-значителен е прегряването поради прекомерно натоварване на процесора. Освен това обаче започват да се наблюдават проблеми с печатането, ако имате инсталиран принтер, както и спирането на разнообразни други приложения.

Специалисти препоръчват поне за сега потребителите да избягват инсталирането на новата добавка за Windows операционната система. Тя е част от програма за ранен достъп, така че няма опасност да я получите автоматично, което е добрата новина в случая.

Microsoft вече е наясно с новите проблеми и вероятно се работи по нова версия за отстраняване на грешките. Докато не се появи т. нар. „стабилна версия“ обаче на потребителите се препоръчват да не бързат с обновленията на операционната система.

А тук ще намерите още технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички