Соларен скутер елиминира нуждата от зарядно

Пълното презареждане е между 7 и 14 часа на слънчева светлина.

Соларен скутер елиминира нуждата от зарядно | StandartNews.com

Aко винаги сте се страхували дали електрическият ви скутер няма да ви остави някъде, вече има решение - соларен скутер S80 - първият електрически скутер, който не се нуждае от презареждане. 

Това е така, защото е покрит изцяли с фотоволтаични клетки. Разделен е на два панела с приблизително еднакъв размер. Първият е монтиран на кормилната колона, а вторият е монтиран на основата.  

Скутерът предлага между 35 и 70 вата слънчева енергия за презареждане на скутера. Като се има предвид 468 Wh батерия на борда, това означава, че пълното презареждане отнема между 7 и 14 часа слънчева светлина.

За всеки, който използва само половината от батерията на своя скутер всеки ден, това означава, че никога няма да се налага да я включвате в контакта! 

От страна на производителността, моторът е с мощност 350 W и предлага максимална скорост от 25 км/ч. 

Скутерът разполага с вграден GPS за проследяване на местоположението и защита срещу кражба. Таблото на кормилото предлага всички данни за пътуването, от които може да се нуждаете, включително скорост, изминато разстояние, заряд на батерията, икони на мигачи, индикатор за круиз контрол и дори светлина за проверка на двигателя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай