Неделя,

Първа по рода си у нас конференция “В света на криптовалутите”

От: Екип на Стандарт -
123
Първа по рода си у нас конференция “В света на криптовалутите”
A
A
A

Българската крипто  общност ще се събере на първата по рода си у нас конференция “В света на криптовалутите”. Тя ще се състои на 12 март в София (Форум Джон Атанасов, Тех Парк). Събитието е подходящо както за хора, тепърва навлизащи в тази динамична технологична област, които ще имат възможност да научат много от лекционната част, така и за опитни специалисти по криптовалути и блокчейн, които ще могат да се възползват от ексклузивен нетуъркинг с останалите участници и лектори .

Лектори в конференцията ще бъдат крипто инвеститорите Пламен Андонов (Crypto Revolution) и Иван Иванов (BG Crypto Network), финансовият анализатор Божидар Балевски (Клубът на инвеститора), мениджърите Георги Манолов (Nexo) и Владислав Драмалиев (фондация “Битхоуп”), консултантът Николай Делчев (Инфинити Кепитал) и още много експерти по темата.

В рамките на събитието ще бъдат представени лекции, посветени на актуални теми от света на криптовалутите. Сред тях са:  “Десет причини защо Биткойн трябва да успее”, “Биткойн в контекста на (над)националната сигурност”, “ Yield Farming – как да правим пасивен доход върху крипто портфолиото ни". и др. Ще бъдат дискутирани теми, свързани с децентрализираните финанси и техният потенциал да изместят традиционните банки, как се копае биткойн и защо е дигитално злато, какво представлява биткойн и как да правим мигновени, почти безплатни презгранични транзакции с Биткойн.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се снимат с професионална техника. Очакват ги много изненади, томболи и награди на място.

Събитието се организира от Пламен Андонов и CryptoRevolution.bg. Повече информация има тук.

Тук може да прочетете повече технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички