Понеделник,

Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за гуми

От: Екип на Стандарт -
Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за гуми
A
A
A

На българския онлайн пазар за продажба на автомобилни гуми и джанти навлиза нов играч. Той се нарича Progumi.bg и е изцяло българска компания. Сайтът е специализиран в доставката на гуми и джанти за леки коли, мотоциклети, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, бусове, трактори, разнообразна индустриална и селскостопанска техника. На него са достъпни повече от 200 000 продукта от над 360 марки, включващи всички водещи световни имена в сектора. Предстои в близките месеци компанията да стъпи и на онлайн пазара в Гърция и Румъния.

Сайтът Progumi.bg се отличава с модерен дизайн и множество иновативни функции, създадени за удобство на неговите посетители. Той разполага с калкулатори за размери, търсене на гуми по марка и по други параметри. Екипът му включва опитни специалисти, достъпни през социалните мрежи, по телефон и по други канали, които във всеки момент могат да предоставят на клиентите консултация, да ги насочат към подходящ продукт и да им дадат съвети, свързани с поддръжката и безопасността на техните зимни и летни гуми. Сайтът поддържа и всички най-разпространени начини на плащане в България.

„Създавайки Progumi.bg, нашата цел е не просто да продаваме автомобилни гуми, а да осигурим на българските шофьори надеждност, спокойствие при шофиране във всякакви условия, безопасност за тях, техните близки и околните. И не на последно място – да им гарантираме персонално отношение от екип с дългогодишен опит и експертиза в продажбата на гуми и джанти. Мисията ни е да подобрим безопасността на пътя за всички участници в движението, спомагайки светът около нас да стане с една идея по-сигурен“ – споделя Данаил Велчев, управител на компанията.

Тук може да прочетете повече технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички