Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за гуми

Компанията предлага повече от 200 000 продукта от над 360 световни марки гуми и джанти

Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за гуми | StandartNews.com

На българския онлайн пазар за продажба на автомобилни гуми и джанти навлиза нов играч. Той се нарича Progumi.bg и е изцяло българска компания. Сайтът е специализиран в доставката на гуми и джанти за леки коли, мотоциклети, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, бусове, трактори, разнообразна индустриална и селскостопанска техника. На него са достъпни повече от 200 000 продукта от над 360 марки, включващи всички водещи световни имена в сектора. Предстои в близките месеци компанията да стъпи и на онлайн пазара в Гърция и Румъния.

Сайтът Progumi.bg се отличава с модерен дизайн и множество иновативни функции, създадени за удобство на неговите посетители. Той разполага с калкулатори за размери, търсене на гуми по марка и по други параметри. Екипът му включва опитни специалисти, достъпни през социалните мрежи, по телефон и по други канали, които във всеки момент могат да предоставят на клиентите консултация, да ги насочат към подходящ продукт и да им дадат съвети, свързани с поддръжката и безопасността на техните зимни и летни гуми. Сайтът поддържа и всички най-разпространени начини на плащане в България.

„Създавайки Progumi.bg, нашата цел е не просто да продаваме автомобилни гуми, а да осигурим на българските шофьори надеждност, спокойствие при шофиране във всякакви условия, безопасност за тях, техните близки и околните. И не на последно място – да им гарантираме персонално отношение от екип с дългогодишен опит и експертиза в продажбата на гуми и джанти. Мисията ни е да подобрим безопасността на пътя за всички участници в движението, спомагайки светът около нас да стане с една идея по-сигурен“ – споделя Данаил Велчев, управител на компанията.

Тук може да прочетете повече технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай