Нова услуга на Adobe ще оправя лоши аудио записи

След обработка с Enhance Speech звукът трябва да е като записван в студио

Нова услуга на Adobe ще оправя лоши аудио записи | StandartNews.com

Adobe даде старт на своята Enhance Speech - безплатна услуга, която използва специален алгоритъм с изкуствен интелект за почистване на записи на реч от чужд шум и подобряване на качеството на звука. Услугата вече е достъпна за всички, които искат да подобрят своите подкастове, звук на видеоклипове и други записи.

Според Adobe услугата е в състояние да доведе обикновения запис с микрофон до степен, в която той да звучи така, сякаш е записан в професионално студио. Услугата Enhance Speech е безплатна за използване, но за да си взаимодействате с нея, е необходим акаунт в Adobe.

Потребителите могат да качват файлове във формати MP3 и WAV с продължителност до 1 час и размер до 1 GB. В зависимост от размера на файла обработката му може да отнеме няколко минути. Съобщава се, че услугата Enhance Speech е част от проекта Adobe Podcast за създателите на подкастове. Като част от споменатия проект бяха пуснати в действие и инструментът за настройка на микрофони MicCheck и приложение за редактиране на аудио на базата на транскрипция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай