Microsoft Office само за $25 с доживотен лиценз в специална разпродажба на Godeal24

Най-новата версия предлага широка гама подобрения и нови приложения

Microsoft Office само за $25 с доживотен лиценз в специална разпродажба на Godeal24 | StandartNews.com

Офис 2021, най-новата версия на най-популярния офис пакет на Майкрософт, предлага широка гама подобрения и нови приложения спрямо всички предишни версии. Официалната цена на Microsoft Office 2021 Pro е $439.99, която не всеки може да си позволи. 

За щастие можете да закупите Microsoft Office 2021 и да спестите до 90% от официалната цена, вземайки истинският Office 2021 Pro Plus само за $24.25 с промоцията  от Godeal24. А ако трябва да го инсталирате на няколко компютъра или да го закупите с приятели, най-изгодната оферта е Office 2021 5PCs пакетът, който може да бъде закупен само за $13.05 на компютър. Godeal24 предлага на своите клиенти възможността да закупуват истински компютърен софтуер, както и всички последни версии на операционната система Windows. Например, най-новата версия Windows 11 Pro струва само $10.25!

По-сигурният начин да получите работещ ключ за активиране на вашия Windows 10!

Закупете своята икономична комбинация днес! (код за отстъпка 'VDL62')

 По-изгодно е закупуването на повече многоключови пакети!

Ниската цена не е повод за притеснение, защото в Godeal24 тя е реална! Можете да спестите много време и пари с намалени лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Получете Windows операционната система и MS Office на невероятна цена. Опитайте безпроблемното пазаруване с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на имейла ви в рамките на секунди след покупката. За целта трябва да изтеглите софтуера от официалния уебсайт на Microsoft и да използвате лицензния активационен ключ, закупен от Godeal24. След успешната активация можете да го използвате, така че няма нужда да се тревожите за начина на изтегляне на софтуера, няма никакъв проблем. Godeal24 е представител на компютърни софтуери за глобалния пазар и гарантира, че всеки продаден лиценз е истински и сигурен!

Godeal24 предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и пожизнен следпродажбен сервиз. така че продукта може да се използва без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

 

Как става плащането

Отидете на страницата за плащане, продължете като гост (или създайте акаунт) и след това попълнете „Информация за плащането“ (Billing Information).

 

Изберете CWALLETCO, след което кликнете върху „Продължи“ (Continue).

 

 

Проверете поръчката си и кликнете върху „Place Order“.

 

След това ще излезе следната страница и в нея кликнете върху „Изберете методи на плащане“ (Choose payment methods).

 

Накрая можете да изберете да използвате PayPal, за да извършите плащането.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай