Колелото на късмета в Моят А1 отново се завърта с нови награди

Колелото на късмета в Моят А1 продължава да раздава дигитални бонуси и награди през следващите три месеца

Колелото на късмета в Моят А1 отново се завърта с нови награди | StandartNews.com

Колелото на късмета в Моят А1 продължава да раздава дигитални бонуси и награди през следващите три месеца. До 30 април всички потребители с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще могат да изпробват късмета си всеки ден в кампанията „Моят А1 ти е на късмет“.

Наградите, от които потребителите могат да се възползват веднага, са бонус пакети с 5 000 MB или неограничен интернет на максимална скорост, неограничени национални минути, както и SMS-и в мрежата на А1. Ако желаят, те могат да подарят спечелената награда на свой близък в мрежата на А1, като въведат мобилния му номер.

Новата вълна на кампанията „Моят А1 ти е на късмет“ предлага и големи седмични награди за тези от потребителите, които са изтеглили участие в томбола за смарт часовник или безжични слушалки. Умните джаджи ще бъдат раздавани всяка седмица - 5 щастливци ще имат шанса да получат смарт часовници, а 10 други - слушалки.

Пет печеливши в седмичните томболи ще станат притежатели на смарт часовник Huawei GT3 SE. Той е с елегантен и стилен дизайн, съчетание между визия на дигитален и механичен часовник, което го прави подходящ за всеки повод. С 1,43-инчов AMOLED дисплей и 14-дневен живот на батерията, Huawei GT3 SE се превръща в чудесно допълнение към всеки смартфон. Освен това, моделът предлага над 100 тренировъчни режима и възможност за обаждания с Bluetooth, за да не губите връзката дори и в движение. Сред предимствата на модела е и функцията му за следене на здравните показатели 24 часа в денонощието.

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds SE ще радват всяка седмица 10 късметлии, участвали в томболата. Със системата Hi-Res Dual Sound System разговорите и подкастите ще бъдат с кристално ясен звук, а музиката - като от концерт на живо. Моделът предлага екстри като интелигентно шумопотискане 2.0 и до цели 30 часа живот на батерията.

Виртуалното Колело на късмета е вече активно, а освен за неочаквани подаръци, на Моят А1 може да се разчита и за многобройни дигитални услуги. През платформата клиентите могат да управляват услугите си, да заплащат задълженията си, да активират допълнителни пакети, да закупуват е-винетки, а в 10 града в страната вече могат да заплащат паркиране в зона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай