Jeep и Razor създадоха електрически скутер за офроуд

Максималната му скорост е 20 км/час, като гумите му са подсилени от пневматични системи за комфортно каране с чудесно сцепление върху неравни повърхности

Jeep и Razor създадоха електрически скутер за офроуд | StandartNews.com

Jeep и Razor представиха официално за електрически скутер. Този модел обаче е доста различен от всичко останало на пазара. Превозното средство е предназначено за пълнолетни ентусиасти в офроуда.

Моделът представлява уникален нов електроскутер и се нарича RX200. Той е създаден не с цел да бъде най-бързият или най-мощният на пазара. Превозното средство има широк дизайн с 8-инчови гуми за по-добро преживяване при каране извън пътя. Максималната му скорост е 20 км/час, като гумите му са подсилени от пневматични системи за комфортно каране с чудесно сцепление върху неравни повърхности.

За съжаление, животът на батерията не е много голям. RX200 издържа само около 40 минути употреба. Електрическият скутер пристига в стил, вдъхновен от Jeep, което означава, че можете да очаквате да видите здрав външен вид и марката "Jeep". RX200 ще може да бъде закупен от официалния уебсайт на Razor и Amazon, а цената му е 499 щатски долара. Забележително е, че новият RX200 пристига на фона на това, че Jeep няма електромобили в портофолиото си.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай