Илон Мъск си има нова приятелка

Тя е почти два пъти по - млада от него

Илон Мъск си има нова приятелка | StandartNews.com

С пари може да се купи всичко - освен, може би, емоционална зрялост. Пример за това е Илон Мъск. 50 годишният милиардер, главен изпълнителен директор на Tesla, SpaceX и The Boring Company явно все още търси любовта, защото е забелязан да се среща с няколко десетилетия по-млада от него жена.

Според новина, публикувана в Hollywood Life, новата мистериозна приятелка е била снимана да напуска самолета на Мъск и по-късно идентифицирана като Наташа Басет, която ще се появи в предстоящия филм на Баз Лурман „Елвис“. Дамата на сърцето на Мъск се предполага, че е на възраст 27-29 години и явно е намерила начин да излекува болката от предишната връзка на милиардера - Клер „Граймс“ Баучер, която е на 33 години.

Очевидно Мъск не е единственият по отношение на влечението си към доста по-млади жени. Леонардо ди Каприо никога не се е срещал с жена на възраст над 25 години, а Джейк Джиленхал беше на 28, когато беше с 19-годишната Тейлър Суифт. И двамата неотдавна бяха обект на гнева на по-младите фенове, които не са убедени, че в такава връзка може да има хармония. Въпросът е защо го правят?

Според някои това е заради визията на младите дами, но други предполагат, че по-възрастните мъже търсят уважение и е по-лесно да получат такова по-лесно.

Като се има предвид колко атаки Мъск получава за всеки свой ход, е трудно да се мисли, че е човек, който има нужда от постоянно възхищение, но все пак любовта е нещо, което не може да се проектира в лаборатория или фабрика.

Повече технологични новини може да прочетете тук

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай