Илон Мъск обеща, че в Twitter ще могат да се публикуват статии и дори книги

Трафикът на Twitter отбеляза забележим спад след пускането на конкурентната социална платформа Threads от Meta

Илон Мъск обеща, че в Twitter ще могат да се публикуват статии и дори книги | StandartNews.com

Илон Мъск разкри, че екипът за разработка на Twitter работи по функция, която ще позволи на потребителите да публикуват големи статии в платформата. Функцията "ще позволи на потребителите да публикуват много дълги и сложни статии с помощта на медийни инструменти", разкри Мъск в отговор на въпрос на потребител на Twitter за инструмента в процес на разработка, който очевидно вече се нарича "Статии" вместо "Бележки".

"Ако искате, ще можете да публикувате книга в Twitter", обеща Мъск, изтъквайки новата функция, която допълнително ще подобри възможността за публикуване на съдържание в платформата. След като беше поет от Илон Мъск, Twitter започна да се разширява извън рамките на услугата за микроблогове. Абонатите на Twitter Blue вече могат да публикуват туитове с дължина 10 000 знака, което далеч надхвърля ограничението от 280 знака за тези, които не са се абонирали. И изглежда, че новата функция "Статии" ще позволи на потребителите да публикуват още по-дълги туитове.

Трафикът на Twitter отбеляза забележим спад след пускането на конкурентната социална платформа Threads от Meta. И сега главният изпълнителен директор на Twitter Линда Якарино и нейният екип се опитват да се конкурират с Threads и Substack в битката за аудитория, като предлагат на потребителите нови функции и стимулират създателите на съдържание с пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай