Понеделник,

HUAWEI представи най-новите дигитални решения на своето пътуващо изложение

От: Стандарт -
477
HUAWEI представи най-новите дигитални решения на своето пътуващо изложение
A
A
A
  • Публичният и корпоративен сектор на Huawei в Централна Източна Европа и Скандинавския регион организира ИКТ Roadshow 2022: Digital Transition to New Value Together.

В камиона, разположен пред Народен театър „Иван Вазов“, бяха представени най-новите решения на Huawei, като кампусна мрежа, цялостно оборудване за Data центрове и Huawei Clouds, които предоставят стабилни и надеждни облачни услуги. Технологичната компания демонстрира още високо иновативни решения, посветени на трансформацията на дигиталното образование, както и за и сфери като електронно правителство, финанси, ISP и електроенергия. Пътуващото изложение също така предостави възможности за с среща експертите на Huawei и тестване на технологиите на живо.

Роудшоуто премина през страни в Централна, Източна и Северна Европа, за да се срещне с клиенти, партньори, медии и приятели от индустрията. Това е първият път, когато Пътуващото изложение на публичния и корпоративен сектор на Huawei се провежда в България.

„Идеята на Huawei Roadshow е да насърчи откритите дискусии, да сподели знания и да даде на всички  представа какво ще предсатвлява в бъдещето. Huawei активно подкрепя растежа на българските общности и предприятия, както и много други, за да покаже как компанията може активно да подкрепя растежа в местните общности и предприятия“ каза Тери Ли – генерален мениджър на Хуауей Технолоджис България.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички