Събота,

Българската платформата ERP.net вече е изцяло уеб базирана и с интегрирани социални функционалности

От: Екип на Стандарт -
Българската платформата ERP.net вече е изцяло уеб базирана и с интегрирани социални функционалности
A
A
A

Изцяло уеб базирана, с интегрирани механики от социалните мрежи, оптимизирана за международните пазари и с подобрени възможности за разработка на външни приложения – това е новата версия 2022 на българската ERP система ERP.net. Софтуерът включва огромен брой новости и на практика показва как ще се развиват този клас системи през следващите години, като важен елемент от т.нар. пета индустриална революция.

“Разработваме ERP.net версия 2022 вече две години и вярваме, че сме създали бизнес софтуер, който е напълно конкурентен на най-големите световни решения в бранша. Дори в много отношения е по-иновативен от тях” – заяви Иван Аржентински, управляващ съдружник на българската софтуерна компания ERP.net. В поредица от събития през следващите няколко дни той и екипът му ще представят различните нови модули от системата, специализирани за управление на складове, на мърчандайзинг дейности, на акцизни продукти, както и цялостните възможности на системата за разработка на външни приложения към нея, както и за международна експанзия.

Уеб базиран интерфейс

ERP.net отдавна е cloud – базирана, а добавянето на олекотен уеб интерфейс увеличава нейната гъвкавост и улеснява използването ѝ навсякъде и през всякакви устройства. Това е и една от най-важните промени в новата версия на платформата, с която тя преминава на следващо ниво на своето развитие.

Социалното ERP вече е тук

Във версия 2022 на ERP.net са добавени множество механики и възможности на социалните мрежи, но в една защитена среда, при която фокусът е върху бизнеса. В системата са улеснени възможностите за чат и споделяне, като потребителите могат лесно да споменат нов член на екипа в чата и по този начин да го включат в дадена сделка или проект. По подобие на следването на постинги и теми в социалните мрежи, в бъдеще той ще продължи да получава нови съобщения, свързани с проекта. Улеснява се и развитието на общността от клиенти, доставчици и партньори, защото чатът с тях вече може да се извършва директно през ERP системата. Това го прави много по-удобен, сигурен и по-малко разконцентриращ в сравнение с комуникацията в социалните мрежи, като същевременно се възползва от техните предимства и удобство.

Международна експанзия

Новата версия на ERP системата е напълно оптимизирана за внедряване на англоезичния пазар и други национални пазари. Тя е многоезична и е съобразена с ключови чуждестранни регулации и счетоводни практики.

Собствена екосистема от приложения

Новата ERP.net включва разширяваща се партньорска програма, както и ERP магазин с все повече бизнес приложения от външни разработчици. С тях непрекъснато се увеличава и добавената стойност, която клиентите получават.

Warehouse Management

С новата версия екипът представи и нов Warehouse Management модул, който обединява всички аспекти от работата на един модерен склад – продукти, варианти, партиди, серийни номера, клиенти, доставчици и документи. Управлението на склада се превръща в интегрирана част от цялостните бизнес процеси на фирмата.

В добавка новосъздаденото мобилно приложение WMS Worker предоставя нови възможности за управлението на мобилни терминали в реално време.

Модул Мърчандайз

Това е още един изцяло нов модул в ERP системата, който улеснява управлението на екипите, както и на продуктите по щандовете на магазините, тяхното оптимално представяне, подреждане, организирането на промоциите и всички останали аспекти, свързани с присъствието в точките на продажба.

B2B portal

Версия 2.0 на бизнес портала към ERP.net оптимизира директната комуникация с клиентите, създаването на поръчки и проследяването на тяхното изпълнение. В него всеки клиент може да види детайлна информация за своите фактури и други документи, свързани с него. И тук отново са добавени чат и други социални функционалности.

Модул Акциз

Новият Модул Акциз на ERP системата е насочен към управление на акцизи, данъчни складове, акцизни продукти, измервателни устройства и транзакции, ЕАД, ПАД и акцизни декларации, както и други аспекти от работата на компаниите – производители на акцизни продукти.

Тук може да прочетете повече технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички