Аудио програма, използвана от хора на високи позиции по света, вече и в България

Какво отличава успешните хора от останалата част от населението?

Аудио програма, използвана от хора на високи позиции по света, вече и в България | StandartNews.com

Какво отличава успешните хора от останалата част от населението? Често пъти те търсят нови идеи и нетрадиционни подходи към ежедневни ситуации, които да им дадат работещо решение, за което никой друг не се е сетил. Друга от тайните им е свързана с начина, по който се настройват към околния свят и програмират съзнанието си да работи в синхрон с Вселената. 

Метод, който множество хора на високи позиции по света прилагат и който комбинира по уникален начин вече споменатите съставки на успеха, се нарича Brain Waves. Това е иновативна техника за медитация, което притежава редица преимущества в сравнение с традиционните варианти, които я правят предпочитан избор сред запознатите с тематиката. Добрата новина е, че вече е достъпна и на българския пазар, като въобще не е необходимо да сте високопоставен финансов мениджър или собственик на бизнес, за да си я позволите. 

Какво е Brain Waves?

Brain Waves е прогресивна технология за медитация от ново поколение, която се състои от шест аудиозаписа. Всеки един от тях е създаден, за да кореспондира с честотата на определен вид вълна в човешкия мозък - алфа, бета, тета, делта и/или гама, като по този начин се постига различен по характер положителен ефект. Такъв се явяват подобряването на концентрацията, стимулиране усещането за щастие, успокояване на тревожността и други. 

Прилагането на Brain Waves е лесно - необходими са ви само слушалки, устройство (смартфон, лаптоп) и около 30 до 60 минути, в които сте свободни или извършвате някаква монотонна дейност като готвене или трениране. 

В какви ситуации помага Brain Waves?

Brain Waves е изключително ефективна при:

  • Раздразнителност;
  • Чести избухвания;
  • Преумора;
  • Тревожност;
  • Стрес;
  • Неувереност;
  • Липса на концентрация.

Звучи ви прекалено познато, нали? Истината е, че това са често срещани състояния в съвременния напрегнат и динамичен начин на живот, в който често си мечтаем да имаме поне един клонинг, който да ни помогне с планираните задачи за деня. 

Над 2 милиона души в 197 държави вече са открили научно доказаното, трайно и ефективно решение в лицето на Brain Waves, което им помага да запазят добрия си духовен баланс и да подобрят енергията, тонуса и мотивацията си. 

Защо ни е необходим Brain Waves?

Овладяването на емоциите и осъзнатостта са в центъра на качествения и смислен живот, който дава на нас, хората, сила и вдъхновение да се радваме на света около нас. Brain Waves подобрява както нашето вътрешно състояние, така и връзките ни с другите хора, помагайки ни да постигаме желанията си с лекота и да комуникираме градивно, без напрежение и гняв. 

Всеки избира начина, по който да прекарва дните си. Нека не влизаме в капана на безкрайния кръговрат на ежедневието, в който просто скачаме от задача на задача, без да отделяме време за себе си и за собствените си духовни нужди. Защото животът е един и трябва да се живее максимално пълноценно и осъзнато.

Дори и да решите да се доверите на друго средство, задължително обърнете внимание на духовното си състояние и емоциите си. Не позволявайте на негативното да вземе връх, а чертайте смело пътя на собственото си личностно развитие.

Кои са основните предимства на Brain Waves?

Ако все пак припознаете Brain Waves като вашата методика, ще ви дадем няколко причини, които да докажат, че сте взели правилно решение. Някои от най-важните предимства на технологията се изразяват в:

  • Лесна е за изпълнение;
  • Не отнема много време и често пъти дори не изисква специално предварително планиране;
  • Относително евтина в сравнение с другите средства за терапия и медитация, като срещу еднократен абонамент получавате lifetime достъп до всички аудиозаписи;
  • Научно доказана, базирана на специфичната честота на излъчване на мозъчни вълни, с утвърдени резултати и множество отзиви от доволни клиенти;
  • Универсално приложима, без никакви открити странични ефекти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай