Apple представи нов iPhone SE с чип A15 Bionic и 5G

Външният вид на най-евтиния смартфон на Apple обаче остава непроменен

Apple представи нов iPhone SE с чип A15 Bionic и 5G | StandartNews.com

По време на събитието "Peek Performance" Apple обяви третото поколение iPhone SE с чип A15 Bionic, подобрен живот на батерията, 5G свързаност и нова система на камерата и др. Всичко това на начална цена от 429 щ. долара.

Новият iPhone SE разполага със същия 4,7-инчов дисплей като предишния модел, но вече предлага най-здравото стъкло в смартфон отпред и отзад - същото като на гърба на iPhone 13 и iPhone 13 Pro.

Новата 12-мегапикселова система на широкоъгълната камера на устройството предлага редица подобрения и изчислителни фотографски функции, включително Deep Fusion, Photographic Styles, Portrait Mode и Smart HDR 4.

Новият iPhone SE съдържа същия чип A15 Bionic от iPhone 13 и iPhone 13 Pro. Благодарение на него новия най-евтин смартфон на компанията има по-дълъг живот на батерията в сравнение с предишното поколение и по-старите 4,7-инчови модели iPhone, въпреки че има компактен форм-фактор и 5G свързаност. Той продължава да поддържа бързо зареждане и да е съвместим със сертифицирани от Qi зарядни устройства за безжично зареждане.

Заедно с новия iPhone SE Apple представи и изцяло новите Mac Studio и Studio Display, флагманския настолен процесор M1 Ultra и актуализирания iPad Air, за който ние вече публикувахме информация.

Повече технологични новини може да прочетете тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай