Петък,

A1.bg вече приемат поръчки за Samsung Galaxy S22 и Galaxy Tab S8

От: Стандарт -
314
A1.bg вече приемат поръчки за Samsung Galaxy S22 и Galaxy Tab S8
A
A
A
  • Първите поръчали новите флагмани ще получат оригинални аксесоари Samsung като бонус

Обявените на 9 февруари нови устройства от Galaxy S22 серията, както и новите таблети Tab S8, вече могат да поръчани онлайн на А1.bg. За Galaxy S22 Ultra и трите нови таблета кампанията по предварителни поръчки ще продължи до 24 февруари, включително, а от следващия ден ще започнат доставките за най-нетърпеливите потребители, поръчали от сайта на А1. Galaxy S22+ и S22 също ще могат да се поръчат предварително, но официалният старт на доставките ще бъде потвърден допълнително от производителя.

И тази година в серията S22 са включени три устройства – класическият Samsung Galaxy S22, по-големият му вариант в лицето на Galaxy S22+, както и топ-флагманът Galaxy S22 Ultra. Устройствата се различават не само по размерите си, съответно – 6,1, 6,6 и 6,8-инча, но и по техническите си характеристики. Например - Samsung Galaxy S22 Ultra има най-прецизната камера от триото, предлагайки 4 обектива, достигащи до 108 мегапиксела. Моделите Galaxy S22+ и S22 залагат на тройни камери. 

Общото между трите е мощният процесор Exynos 2200. Както подобава на устройства от високия клас през 2022 г., този чипсет позволява на смартфоните от серията да се свързват с 5G ULTRA – мрежата от пето поколение на А1. Любителите на бранда Samsung определено имат причини да побързат с предварителните поръчки на А1.bg, защото първите 600 ще получат и бонус – оригинални слушалки Samsung Galaxy Buds Pro в изискан черен цвят.

Цените на Samsung Galaxy S22 започват от 59,99 лева на месец при поръчка с тарифен план Unlimited Ultra. По-големите модели в серията са и по-скъпи – цените на S22+ започват от 75,99 лева на месец, а тези на S22 Ultra – от 88,50 лева на месец за версията със 128 GB вградена памет и от 95,98 лева на месец за версията с 256 GB.

Три са разновидностите и в новата серия таблети на Samsung, които се предлагат за предварителна поръчка от A1.bg. Първите заявили своя нов Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ или Galaxy Tab S8 Ultra също ще получат бонус – клавиатура-калъф от Samsung. Бройките обаче са силно ограничени и ще важат само за направилите поръчка онлайн.

Желаещите да закупят нов таблет Samsung Galaxy Tab S8 ще трябва да предвидят 58,99 лева на месец, в комбинация с тарифен план A1 Surf L. Със същия план Tab S8+ и Tab S8 Ultra ще струват съответно 72,99 лева на месец и 93,99 лева на месец за двугодишния срок на договора.

Направилите заявка на А1.bg до 24 февруари ще запазят бройка от желаното от тях устройство и ще бъдат сред първите в България, които ще го притежават. Доставките ще се извършват напълно безплатно до всяка точка на страната, а точните дати зависят от графика на куриерските фирми за населеното място.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията