Топмодели в украинските служби

Топмодели в украинските служби | StandartNews.com

Украинският президент Петро Порошенко неотдавна назначи начело на митницата в Одеса 26-годишната красавица Юлия Марушевская и разбуни духовете. Това е поредният бонус за грузинеца Саакашвили - губернаторът на областта, който всъщност подписа заповедта. Това беше доста оригинален ход за шефа на града на Остап Бендер. Напоследък неговият наследник се вживява в ролята на импресарио на бивши моделки и плейбойки. Все повече се говори, че грузинският управник в Украйна уволнява и назначава по външен вид. Подборът на кадри ставал предимно по възраст и красота. Преди време пресслужбата на Одеския областен управител на вътрешните работи беше оглавена от фотомодела Анна Пенчева, родена в Луганск през 1987-а. Тя нашумяла със скандалните си снимки за мъжкото списание Maxim. През 2009-а Анна е била първата вице на конкурса за красота Miss Teen Ukraine. Преди да заеме отговорният си пост в прес службата, тя е била водеща по телевизията на модните новини в предаването Odessa Fashion Channel. Явно органите на реда са решили да спестят от покупки на скъпото списание Maxim и да си вземат модела от корицата - за да им краси бюрата. Няма лошо, щом плащат.

Украинските медии отбелязват, че Пенчева не страда от никакви скрупули и с радост показва всичките части на тялото си при фотообектива. За Maxim тя се снима гола. Сега Анна е новото лице на патрулната полиция на Одеса. Известна с великолепните си пищни форми и откровените си снимки, прес секретарят на правоохранителните органи очарова наред. Още като тийнейджърка тя в полезрението на мъжкия пол покрай многобройните си конкурси по красота. Усмивката й сияе от кориците на списанията. А сега с хипермодни и супер скъпи тъмни маркови очила, тя коментира действията на служителите на ведомството. Само да им завиди човек на одеските полицаи.

Но историята с митничарка номер едно е черешката на тортата! Явно Саакашвили е започнал да отработва нова и доста ефективна стратегия - а именно да задържи поста, когато има подкрепата на млади момиченца. Като красавицата Юлечка, която идва на бял кон, препоръчана от самият президент. Юлия Марушевская няма специално образование, но ще се справи, хвали я президентът Порошенко . Синеоката красавица, родена на 2 октомври 1989 г., прилича по-скоро на порно модел, отколкото на директор на Митница. Тя самонадеяно заема отговорния пост, убедена, че "чичковците" ще пазят гърба й. Саакашвили е радостен от факта, че има кой да му се подчинява без никакви оспорвания. Опитният кавказец е намерил много добър и "чист" начин, без да си цапа ръцете да контролира най-доходния отрасъл - митницата. Не е за подценявана и факта, че самият президент Порошенко е явен олигарх в схемата, тъй като младата красавица без опит, но със сини очи и палав поглед е предложена лично от него. Саакашвили пак в случая е "ни лук ял, ни лук мирисал" - смееш ли да откажеш на президента? Юлия, която е без абсолютно никакъв опит и с нулев трудов стаж се ползвала с изключителното доверие и на двамата. "Тя е скромна, невероятно красива, ефективна и талантлива. Въпреки, че няма специално образование, нейните организационни способности са гаранция, че ще се справи", твърди Порошенко. Интересно в какво се изразява нейния талант и ефективност и какви точно организационни способности притежава? По какъв критерий пан Порошенко определя, че толкова красива девойка може и да е скромна. Новата директорка на митницата се оказа активистка на Майдана. Организационните й способности се проявили точно там. Завършила е Киевския университет със специалност "Украински език и литература и немски език". Юлия Марушевская е на държавна служба като заместник-областен управител на Одеса от миналото лято. Лингвистката доста бързо расте в кариерата, току виж с тези външни данни е надминала и адашката си Юлия Тимошенко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай