Тази красива страна дава пари, за да я видиш!

Какво предприе премиерът на азиатската държава

Тази красива страна дава пари, за да я видиш! | StandartNews.com

С повишаването на цените във всички сфери, на много хора им е трудно да пътуват. Една страна, обаче, излезе с примамлива оферта – дава пари на туристите, за да я посетят.

Атрактивна островна държава с много забележителности реши да плаща определена сума на всеки, който иска да я посети. Страната си е поставила за цел да приеме 6 млн. посетители през 2023 г.

Премиерът обяви, че правителството иска да привлече 10 млн. туристи през 2025 г. За да ги насърчи да предприемат дългосрочно пътуване до там е създадена специална стратегия. 

Тайван предлага да плати на туристите 5000 тайвански долара (153 евро), за да пътуват до там. Азиатската страна си е поставила за цел да приеме 6 млн. посетители през 2023 г.

Премиерът на частично признатата република Чън Чиен-Джен обяви, че правителството иска да привлече 10 млн. туристи през 2025 г. За да ги насърчи да предприемат дългосрочно пътуване до там, Тайван ще даде на 500 000 души по 153 евро.

До 90 000 туристи ще получат и по 20 000 тайвански долара (613 евро) като част от новата туристическа стратегия на страната. Парите ще бъдат изпратени по електронен път и посетителите ще могат да ги използват за разходите си в страната, включително и за хотелски престой, съобщава „Дейли Експрес“.

Тайван има много с какво да привлече хора от цял свят – от небостъргачи до нощни пазари и забележителни сгради. На острова има около 15 000 храма, които могат да бъдат разгледани, като много от тях все още са действащи, пише Блиц..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай