Страшен скандал с чисто гол социалист

Испанецът решил да вземе душ по време на видеосреща

Страшен скандал с чисто гол социалист | StandartNews.com

 

Генералният секретар на социалистическата партия в испанския град Торелавега Бернардо Бустильо по време на онлайн-съвещание решил да вземе душ и минал набързо гол пред камерата. Видеото обаче видели както политики, така и журналисти, а също и обикновени граждани, които гледали телеефира. После то плъзнало из всички социални мрежи.

Социалистът направил шокиращи обяснения за поведението си. Казал, че конференцията започнала в осем сутринта, но се проточила необичайно. В този ден Бустильо трябвало да заведе дъщеря си на занятия, а после да отиде на втората си работа – спасител в плувен басейн, пише The Independent.

Към 5 следобед той разбрал, че заради видеосрещата не е успял да си вземе душ и решил да направи две неща едновременно. Взел със себе си ноутбука в банята, за да слуша колегите си. После обаче забравил за камерата и така излязал от кабината чисто гол под смаяните погледи на всички от конференцията.

След като видеото обиколило негови познати и непознати, той подал оставка и се отказал от политиката, за да не мърси репутацията на социалистическата партия.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай