Няма да повярвате какво се случи с букета от коронацията на Камила

Цветята били поставени на гроба в Уестминстърското абатство по молба на Камила

Няма да повярвате какво се случи с букета от коронацията на Камила | StandartNews.com

Букетът от коронацията на кралица Камила е положен на Гроба на незнайния воин в Уестминстърското абатство, съобщи ДПА, позовавайки се на пресслужбата на Бъкингамския дворец.

Цветята били поставени на гроба в Уестминстърското абатство по молба на Камила след съботната коронационна служба в църквата. Официалният акаунт в Туитър на краля и кралицата показа деликатен букет от жълти, бели и розови цветя, разположен върху гроба.

Букетът е от английски пролетни цветя, сред които иглики и момина сълза - и двете фигурират в сватбения букет на кралицата през 2005 г. - заедно с любимия на краля кукуряк, какъвто Чарлз е носил в бутониерата си по време на сватбата на двойката преди 18 години. Жасмин и шибой допълват сладкия аромат на букета, създаден от флориста Шейн Конъли. Камила не носеше цветята в деня на коронацията.

Шейн Конъли, който е от Западен Белфаст, изработи и цветните аранжировки, които украсиха Уестминстърското абатство по време на церемонията по коронацията. Преди това той каза, че целта му е била да направи аранжировката от сезонни английски цветя и зеленина „изключително лична“ за Чарлз и Камила, както и да покаже, че цветя, отгледани в Обединеното кралство, могат да се използват за събитие от такъв мащаб. Конъли е създал цветните аранжировки и на сватбата на Чарлз и Камила през 2005 г. и на сватбата на принц Уилям и Кейт през 2011 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай