Британец има 800 деца

Британец има 800 деца | StandartNews.com

Британец на 41 години е баща на над 800 деца и се надява с следващите години да ги умножи до 1000, пише в. "Дейли мейл". Саймън Уотсън от години е редовен донор на сперма и се радва на голяма популярност сред желаещите да заченат по изкуствен път.

Започнал да се занимава с донорство на сперма преди повече от 16 години, разказва самият той. Преди това продавал парфюми в семейната фирма на родителите си.

В момента търгува основно във "Фейсбук" и през страницата си в интернет, където предлага спермата си срещу 50 паунда за доза. Твърди, че от неговия генетичен материал до момента има заченати най-малко 800 бебета, а потомството му се увеличава поне с едно новородено на седмица. "Смятам, че вече имам 800 и повече деца. В рамките на следващите четири години смятам да стигна 1000, а защо не и повече", казва мъжът.

Въпреки огромното си потомство Саймън отглежда в дома си само три деца, заченати по естествен начин. Има двама синове и дъщеря. Според него, нито един от тях няма против, че имат неколкостотин братя и сестри. "Семейството ми и приятелите ми знаят с какво се занимавам и нямат нищо против. Никога не съм го пазил в тайна. Съучениците на децата дори го смятат за забавно", твърди Саймън.

На въпрос какво мисли за работата си, Саймън обяснява, че до момента почти всички жени, на които е продал генетичен материал, зачеват от първия път. В автобиографията си има дори няколко двойки близнаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай