Звезден тим рита за Стенли

Ако съм добре, ще ви гледам, обяви българинът

Звезден тим рита за Стенли      | StandartNews.com

Лондон. "Астън Вила" събира легендите си от 1982 г., които украсиха витрината на клуба с КЕШ заради Стилиян Петров, стана ясно в сряда. "Звездният тим" ще излезе в благотворителен мач на 18 ноември в чест на българина.

Срещата, която се организира от фенове на бирмингамския клуб, е част от инициативите, които поде Стенли за подпомагане на борбата с левкемията. Аматьорите от "Холсоуен Таун" предоставиха стадиона си за срещата и обещаха да черпят с пай с месо феновете и футболистите. Легендите на "Вила" ще ритат срещу "Приятелите на Стенли".

Мястото при "аверите" ще се плаща - по 1000 паунда на желаещ. Иначе на трибуните се очаква да има 4000 фенове. Те ще плащат по 5 паунда за възрастен и 2 за дете. Екипите на двата тима са дарение и са специално изработени за мача. Те заедно с топките ще бъдат разигравани на търг след срещата. "Надявам се, че ще бъда на трибуните, стига да се чувствам добре", обявил самият Стенли пред организаторите. Бившият му съотборник Гарет Бари бе категоричен, че ще бъде сред запалянковците и подкрепи идеята. "Ние сме и ще си останем добри приятели. Невероятно е това, което той и останалите около него правят за борбата срещу левкемията", заяви Бари. Подкрепата си за мача са дали още Сет Джонсън, който прекрати кариерата си заради тежка травма, и легендата Рон Аткинсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай