Жозе е в София! Направи ни огромен комплимент

Всеки път се чувствал сред приятели

Жозе е в София! Направи ни огромен комплимент | StandartNews.com

Ласкави думи за България и родните футболисти от близкото минало каза старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо. Той пристигна у нас и даде пресконференция преди утрешния мач с ЦСКА от Лигата на конференциите.

Специалния сподели, че всеки път, когато пристигне в България, се чувства като у дома си сред приятели. Моу обаче подчерта, че тези чувства ще останат на заден план по време на утрешния сблъсък, който стартира в 19:45 на Националния стадион „Васил Левски“, пише Dsport.

„За нас е важно да победим, за да бъдем на първо място в групата. Ако Будьо победи също, ще сме втори. Но това което зависи от нас, трябва да го направим. Ще бъде трудно. ЦСКА заслужава повече от 1 точка, която има. Срещу нас играха един мач, в който ни затрудниха. Ще бъде трудно, но трябва да победим“, каза Моуриньо.  

„Утрешният резултат не е от особена важност, защото сме с класирали. Важно е дали ще сме първи или втори. Искаме да продължим напред. Идват 8 отбора от лига Европа. Ще видим какво ще се случи, но амбициите са ни да стигнем колкото се може по-напред“, продължи той.

Трябва да играем с уважение срещу ЦСКА и по най-добрия начин“.

В известен смисъл съм станал по-спокоен, с повече опит. Имам същата любов и амбиции към футбола.

„80-те и 90-те години бяха златни за българския футбол. Имахте тогава много талантливи футболисти, които играеха в цяла Европа. Имам много добри спомени от тогава. Хората, които познавах тогава и специалното отношение, което имам към Стойчо Младенов, който също идва от един малък град, се запази до днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай