Юнайтед върна Уейн Рууни в Англия

Юнайтед върна Уейн Рууни в Англия | StandartNews.com

Манчестър. Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се завръща в Англия. Това решиха от клуба, след като звездата е получил разтежение. Контузията ще извади английския национал от терените за месец, сочат първоначалните прогнози.

Едва в сряда "червените дяволи" заминаха на подготвителното си турне в Азия, а Рууни скоропостижно трябва да се завърне на Острова.

В началото на седмицата пък бъдещето на 27-годишния нападател все още не бе ясно, след като се твърдеше, че той иска трансфер извън "Олд Трафорд". Рууни се срещна в крайна сметка с новия мениджър Дейвид Мойс, а шотландецът след разговорите заяви, че нападателят остава в клуба,

Нападателят обаче получи контузия е се завръща в Англия. Юнайтед се изправя срещу Уигън на 11 август в двубоя за Комюнити Шийлд и срещу Суонси на 17 август във Висшата лига.

Рууни е получил разтежението по време на тренировка. Той се прибира в Англия, за да му бъдат направени допълнителни прегледи и да се оцени по-добре доколко е сериозен проблемът, информира BBC.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай