Юнайтед се измъчи срещу Йовил за ФА Къп

Юнайтед се измъчи срещу Йовил за ФА Къп | StandartNews.com

Йовил. Манчестър Юнайтед постигна труден успех с 2:0 над Йовил Таун в мач от 3-ия кръг на турнира за ФА Къп. "Червените дяволи" не показаха най-доброто, на което са способни, особено в защита, но в крайна сметка успяха да се справят с непретенциозния си съперник.

Йовил, който заема последното място в третия ешалон на английския футбол, също имаше своите шансове да стигнат до попадение, но липсата на опит се оказа решаваща.

И двете попадения в мача паднаха след почивката. Първото бе дело на Андер Еререа, който със страхотен удар извън наказателното поле откри в 64-ата минута. Анхел ди Мария се завърна в игра за Юнайтед, след като влезе като резерва след почивката на мястото на Радамел Фалкао. В 90-ата минута аржентинецът получи отличен пас от Уейн Рууни при една контра, напредна и успя да прехвърли вратаря на домакините за крайното 2:0. Така селекцията на Луис ван Гаал очаква своя съперник в четвъртия кръг на най-стария футболен турнир.

В другите по-интересни мачове Манчестър Сити успя да обърне Шефилд Уензди за 2:1. КПР пък отпадна след поражение с 0:3 от Шефилд Юайтед.

По-късно днес Арсенал приема Хъл Сити. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай