Владо и синове кумуват в бяло

Владо и синове кумуват в бяло | StandartNews.com

Владо Николов избра чисто бял костюм и червена папийонка за сватбата на волейболиста на "Левски" Симеон Александров. Националът и съпругата му Мая бяха кумове на младото семейство. Синовете на бившия капитан на националите бяха копие на баща си, изтупани също в бяло и червено.

Александров каза "да" на своята любима Михаела в София. Тържеството бе в "Глория Палас", отбелязва bgvolleyball.com и събра множество приятели и всичките съотборници на играча от "синия" тим. Поради подготовката за световното първенство от националния отбор обаче единствено кумът Владо бе освободен заради важните функции, които изпълни на сватбата. Затова той не взе участие във втората контрола срещу Белгия.

Симеон се слави като голям зевзек и често присъства медийно със закачки към другите състезатели. След спечелването на Купата на България от "Левски" през този сезон той дори предложи на "Марек" да се снимат с нея за утешение.

По нестандартен начин предложи и брак на приятелката си Михаела, като това стана минути преди началото на вечното дерби с ЦСКА. Играчите на двата отбора пък изписаха с букви на фланелките си "Мише, ще се омъжиш ли за мен?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай