ВИДЕО: Григор доволен от играта си в Стокхолм

Най-добрата ни ракета излиза пак на корта след 21 часа тази вечер

ВИДЕО: Григор доволен от играта си в Стокхолм | StandartNews.com

Стокхолм. Григор Димитров изрази радостта си от добрата игра, която показа в двубоя срещу Ян-Ленард Щруф в Стокхолм и убедителната победа с 6:1, 6:3. Така най-добрата ни ракета се класира за четвъртфиналите в надпреварата.

За място на полуфиналите Гришо ще играе с №96 в ранглистата Кени дьо Шапе. Двубоят е в петък последен на централния корт и ще може да се гледа на живо в интернет и е с начален час не преди 21:00 ч. българско време, информира tenniskafe.com.

"Това определено бе един от най-добрите ми мачове в последните няколко месеца и съм щастлив, че съм на четвъртфиналите. Вече спечелих два мача и разбира се, това ми помага да се чувствам по-уверен. В същото време наистина ми доставя удоволствие да играя пред шведската публика, надявам се да се представя дори още по-добре", сподели Гришо.

"Ударите ми се получават, дано да продължа в същия дух и утре. Кени е високо момче, левичар, има мощен сервис, така че просто трябва да се възползвам от малкото възможности в мача. Да ги използвам по правилния начин и да се надявам на най-доброто", добави Григор.

"Не мога да се оплача от завръщането си в Швеция", каза още Гришо.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай