Венци Стефанов: Само Копърфийлд ще спаси ЦСКА от смърт

Венци Стефанов: Само Копърфийлд ще спаси ЦСКА от смърт | StandartNews.com

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов даде обширно интервю в Анталия пред "Спортал" по куп теми. В най-интересната той предрече фалит за ЦСКА.
"Не дай си боже това да се случи, но ЦСКА рано или късно го чака тази предизвестена смърт. Аз не виждам как дори магьосник като Александър Томов може да ги спаси, само Дейвид Копърфийлд може да ги спаси от фалит. Дано да се намери човек, който да изправи ЦСКА на крака".
Той предрече четвърта поредна титла в Разград. "Лудогорец ще е шампион, тъй като е много по-добър отбор и отлично смазана машина. Кирил Домусчиев само трябва да внимава в третия мач, който има със "Славия", да не му изиграе лоша шега. С какво БФС обслужва интересите на Кирил Домусчиев?", изригна членът на Изпълкома,
"Нека ЦСКА да стигне до това ниво на Шампионската лига, където стигна "Лудогорец". Имаше едно време една мина "Плакалница", но вие не я знаете сигурно. Стойчо реве, като вдовица за всяко нещо, което не му е по кефа".
Стефанов готви революционно предложение: "Ще предложим с Емо Костадинов на следващия Изпълком от новия сезон да играят по трима футболисти до 21 години в титулярните състави в "А" група. Това ще помогне за развитието на родния футбол и на младежкия национален отбор, а след две-три години ще има по-голям потенциал за представителния състав на България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай