Във вторник награждават победителите от плажния волейбол в Албена

Във вторник награждават победителите от плажния волейбол в Албена | StandartNews.com

Добрич. Финалните срещи на турнира по плажен волейбол, който се провежда в Албена са в следобедните часове във вторник, съобщиха от курорта, като припомнят, че осигуреният от туристическата компания награден фонд е в размер на 10 хил. лв.

Двубоите се провеждат на игрищата до хотел „Калиопа", като зрителите в комплекса стават свидетели на срещи на високо професионално ниво. Мачът за първото място при дамите е с начало 15.30 ч., а шампионите при двойките в силния пол ще бъдат определени в 16.30. Награждаването е насрочено за 17.30 часа. Сутрешната сесия ще
стартира в 10 часа с полуфиналите при мъжете и жените. Малкият финал при дамите е от 13.30 часа, а при мъжете ще започне час по-късно.

Двойките с №1 и с №2 в основната схема – националните шампионки Диана Малинова и Русена Сланчева и балканските шампионки Ася Динова и Светла Ангелова, си осигуриха участие в битките за влизане във финала във вторник.
При мъжете феновете на плажния волейбол в комплекса се наслаждават на майсторството на двойки като Мирослав Градинаров и Теодор Маринов, Николай Колев и Константин Митев, Валентин Терзиев и Радостин Денков, Свилен Филипов и Калоян Канев и др.

„Като дете съм израснал на този прекрасен плаж в Албена, тъй като съм родом от Добрич. Според мен курортът има потенциал да се превърне в център на плажния волейбол в България и тук да кипи живот с турнири от подобен ранг", заяви националът по волейбол Мирослав Градинаров, който е състезател за японския Токио.
Виржиния Георгиева

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай