ЦСКА подписа със "Спорт Депо"

ЦСКА подписа със "Спорт Депо"  | StandartNews.com

София. Италианският концерн "Лото" сменя досегашния "Леджеа" и ще облича ЦСКА от лятото стана ясно днес при подписването на договора между червените и "Спорт Депо".

Новите екипи ще струват 30 евро (59 лева) и ще се продават в цяла България. Дистрибутор ще е най-голямата верига спортни магазини в България "Спорт депо". Във всеки един от всичките 21 магазина ще има обособени зони само за артикули на "армейците".

Босът на ЦСКА Александър Томов бе повече от доволен след подписването на договора и разкри, че производителят на спортна екипировка ще бъде и спонсор на клуба.

"Досега ЦСКА си плащаше за екипи, сега вече на нас ще плащат, щастлив бе Лупи. - Имахме оферти от 5 големи фирми, но избрахме "Лото", защото те имат огромна мрежа магазини в цялата страна и така привържениците ни във всеки град ще имат достъп до артикулите ни. Договорът е и за спонсорство". Изпълнителният директор Александър Тодоров коментира и конкретни параметри по сделката. Тя е за срок от 3 години, като в момента човек на ЦСКА е в Италия, където избира дизайна на новите екипи.

"Досега приходите от продажба на екипировка и други фенски артикули беше около 100-150 хиляди на година. Сега очакваме да скочи на повече от половин милион. Има и определени бонуси при шампионска титла, участия в Шампионска лига и Лига Европа".

Представителят на фирмата производител Красимир Цонов (вляво на снимката) пък увери, че качеството на екипите ще бъде изключително високо. "Екипите на ЦСКА ще се продават редом до тези на "Байерн", "Реал" и останалите грандове, като ще има специален корнер във всички магазини.

За 2014 година интернет страницата ни има над 5,5 милиона посещения. Цената от 59 лева е нормална, само за сравнение - фланелките на "Лудогорец" са по 100 лева. Всички екипи идват директно от Италия, а освен това обличаме над 150 отбора в целия свят", обясни още Цонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай