Тото маниаци от 3 страни щурмуват милионите

Булки повеждат хорото с тото фишове, вместо с кърпичка

Тото маниаци от 3 страни щурмуват милионите | StandartNews.com

Тото маниаци от три държави се впускат в люта битка за милионите. Истерията за голямата печалба продължава и днес, когато джакпотът във второ теглене на най-старата цифрова игра ще достигне рекордните 9 461 000 лева.

Освен нашенци, родните тото пунктове атакуват и мераклии за бърза печалба от съседните страни. Тоталният наплив на гърци и румънци в Петрич и Русе дори причиниха 45-минутното забавяне на тегленето на 91-ия тираж в четвъртък.

Нови терминали във всички тото пунктове се поставят на пожар в Русе, обявиха преди година от Българския спортен тотализатор /БСТ/. Причината е напливът на севернините ни съседи. От тотализатора уточняват, че румънците са с равен шанс да ударят верните числа, тъй като в повечето пунктове в дунавския град са печелени различни суми. Според статистиката Русе е на второ място във вечната ранглиста за град с най-големи постъпления от тотото. Първата позиция се държи от София, а трета - от морската столица Варна. Големи приходи напоследък отчитат и в зимните курорти Банско и Пампорово.

От друга страна, попълнени тото фишове се оказаха най-желаният подарък през последните седмици, особено на сватбите. Кумовете вече не давали пари за петела, питата и тортата при традиционното надиграване, а листчета със задраскани числа за поредния тираж на лотарията. Фишовете смениха и банкнотите при залавянето за традиционното булчинско хоро. Младоженките ги размятали вместо сватбени кърпички, разказват сватбари. Пожеланието: "Таз година булка, догодина люлка" към настоящия момент не е актуално. Гостите скандирали: "Днес има сватба, утре - печалба".

Гостите на различни тържества също гарнирали подаръците си с попълнени тото фишове.

Във връзка с натрупания джакпот и засиления интерес от страна на участниците в игрите, организирани от Български спортен тотализатор, тегленето на тираж № 92 на 18 ноември 2012 г. (неделя), ще бъде в 21.00 часа по БНТ1, съобщиха от тотализатора.

Приемателната мрежа ще работи с удължено работно време, упоменато на всеки тотопункт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай