Тити: Вместо 4:2 за "Левски" стана 3:3

Тези футболисти трябва да бъдат окуражавани, категоричен е Папазов

Тити: Вместо 4:2 за "Левски" стана 3:3 | StandartNews.com

Баскетболният треньор и бъдещ втори акционер на "Левски" Тити Папазов говори след равенството 3:3 между „сини“ и „червени“ в дербито от 27-ия кръг на efbet Лига. Според Папазов най-важно е да се вдигне самочувствието на футболистите на "Левски" за предстоящия реванш от полуфиналите на Купата срещу Локомотив Пловдив. Той смята, че играчите не трябва да бъдат критикувани, а окуражавани, защото те са част от спасението на клуба, още повече че са страдали наравно с феновете през последните няколко месеца.

„Аз съм убеден, че феновете са доволни от момчетата и във вторник ще е мачът, който ще е най-голямата награда за тях. Наско Сираков е роден победител, когато е свикнал да побеждава, нормално е да съжалява. В спорта без грешки не стават нещата. Здравко Димитров се втурна на контраатака и сбърка. Вместо 4:2, стана 3:3. Нормално да боли, има го в спорта“, коментира Тити Папазов.

„В момента този отбор има нужда от самочувствие и увереност за вторник. Знаете преди месец клубът можеше да не съществува. Трябва да сме реалисти, да сме доволни от работата на Георги Тодоров и най-важното да вдигнем самочувствието на момчетата. Колкото страдаха феновете, страдаха и те. Играчите не трябва да бъдат критикувани, а окуражавани, те са част от спасението на "Левски“, допълни Папазов.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай