Тити: Сега кой ще повярва на Божков

Целта беше да се злепостави премиерът Борисов, каза още Папазов

Тити: Сега кой ще повярва на Божков | StandartNews.com

Константин Папазов не скри разочарованието си от начина, по който Васил Божков постъпи с контролния пакет акции на Левски. Папазов имаше обещание от бизнесмена да получи акциите и да се опита да намери верните ходове, за да бъде спасен от фалит клуба. Вместо това, вчера Божков джироса ценните книжа на премиера Бойко Борисов, който отказа да ги приеме. В крайна сметка акциите бяха занесени в офиса на Левски и така се стигна до патова ситуация.

"Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошите актьори. В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, за да не се стигне до фалит на Левски. Водих много разговори с г-н Божков. Акциите на футболния клуб са точно толкова стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Целта на случилото се вчера беше да бъде злепоставен премиерът Бойко Борисов и самата институция, която той представлява", заяви Папазов в сутрешния блок на bTV.

"След обещанието на г-н Божков отпреди няколко дни хората му се радваха, а сега се обърнаха срещу него. Трябва да има почтеност. Умолявам г-н Попов и г-н Божков да се опитат да измият срама от тази лошо изиграна пиеса", продължи Папазов.

"В неделя вечерта анонсирахме пристигането на акциите, както се бяхме разбрали с г-н Божков. Преди това той беше разколебан и имаше две опции - аз и г-н Борисов. Разчитах, че след като го обявим по телевизията, той ще проумее, че институцията Левски по никакъв начин не трябва да бъде злепоставяна. Самият г-н Божков ми се обади и ми каза, че ще прати акциите на мен. Думите му бяха: "Впиши твоето име и на който ти прецениш за добре", продължи Тити Папазов.

"Когато преди няколко дни г-н Божков даде интервю и изрази мнението си, много хора му повярваха. Ако сега говори, дали някой от "синята" общност ще му повярва?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай