Супердербита от Испания и Италия по MAX Sport

Уикенд със супердербита от Испания и Италия са приготвили спортните канали MAX Sport за всички футболни фенове

Супердербита от Испания и Италия по MAX Sport | StandartNews.com

Уикенд със супердербита от Испания и Италия са приготвили спортните канали MAX Sport за всички футболни фенове. В програмата на третия кръг на Серия А вниманието приковават неделните сблъсъци между Лацио и Интер, и Ювентус – Наполи, които ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

От 16:00 часа на Олимпийския стадион в Рим „орлите“ ще се опитат да нанесат първо поражение на „нерадзурите“ на Антонио Конте за новия сезон. Допреди няколко месеца двата тима водиха страхотна битка с Ювентус и Аталанта за разпределението на местата в Топ 4, като и през тази кампания амбициите на Лацио и Интер са свързани със спечелването на Скудетото.

През миналия сезон съставът на Наполи загуби позиции и не успя да се класира за европейските клубни турнири. В първите два мача от тази кампания момчетата на Дженаро Гатузо обаче впечатляват и са начело на класирането с две победи в два мача и голова разлика от 8:0. Следващото изпитание за неаполитанци е възможно най-трудното – гостуване на шампиона Ювентус в неделя вечер от 21:45 ч.

През уикенда в испанската Ла Лига също предстоят много интересни двубои, които ще се излъчат пряко по MAX Sport 4. В събота от 17:00 часа Атлетико Мадрид посреща Виляреал като и двата тима имат сериозни амбиции за добро представяне през сезона.

Шампионът Реал Мадрид започна доста пестеливо новата кампания и отбеляза едва 4 гола в първите си три мача, но с актив от 7 точки е в челото на класирането. В неделя от 17:00 часа момчетата на Зинедин Зидан гостуват на Леванте.

Голямото дерби на кръга в Испания е в неделя от 22:00 часа. Тогава на Камп Ноу един срещу друг излизат съставите на Барселона и Севиля. Двата клуба започнаха по-късно кампанията си в Ла Лига и имат изиграни по едва два двубоя за новия сезон, като записаха победи в тях. Кой измежду Барселона и Севиля ще развали перфектния си баланс ще стане ясно от прякото излъчване на мача по MAX Sport 4.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай