Стойчо изгони двама от ЦСКА

Стойчо изгони двама от ЦСКА | StandartNews.com

Бадема се уреди с 42 бона на месец

Стойчо Младенов показа вратата на Браян Ереро и Здравко Илиев. Защитниците се оказаха ненужни, след като на "Армията" това лято бяха привлечени 11 нови футболисти. Испанският ляв защитник пристигна у нас с реномето на юноша на "Барселона". Той обаче така и не се появи в игра във важен официален мач. "Всички останали дърпат нагоре, той стои на едно място", обясниха причината за освобождаването му от щаба на Стойчо пред "Стандарт". Здравко Илиев беше привлечен по средата на миналия сезон от "Берое" без пари. И той не беше ползван от Младенов. Двамата ще разтрогнат по взаимно съгласие срещу минимална неустойка, твърдят приближени до клуба.

Не е изключено от "Борисовата градина" да си тръгне и сърбинът Неманя Милисавлевич. Към бившия играч на "Лудогорец" обаче има интерес от няколко клуба, пише "Лайвспорт".

Междувременно избягалият от ЦСКА Емил Гъргоров подписа с китайския "Шъдзяджуан Йончен". Договорът му е за шест месеца с опция за удължаване с една година. Бадема ще прибира по 30 000 долара (42 000 лв.). В "Шъдзяджуан Йончен" Гъргоров ще играе заедно с бившата звезда на "Черно море" Георги Илиев, а треньор ще му бъде Ясен Петров. Преди две седмици Бадема бе пред договор с турския "Кършияка", но в последния момент трансферът пропадна.

В същото време стана ясно, че още днес ЦСКА ще похарчи 1 милион лева от трансфера на Чочев. Става въпрос за неотложни плащания по мониторинга на УЕФА. "Палермо" се съгласи да плати веднага 1 милион евро за таланта.

Украинец идва за преговори

с ЦСКА. Денис Причиненко, който има и немски паспорт, трябваше да кацне снощи и ще изкара проби. Той е дефанзивен халф, но играе и като централен защитник. Прави първите си стъпки във футбола с екипа на "Енерги" (Котбус). През миналия сезон носи екипа на украинския "Севастопол".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай