Стенли: Ще плача пред екрана

Стенли: Ще плача пред екрана | StandartNews.com

София. Стилиян Петров призова чрез БНТ българите да напълнят националния стадион на 26 май. Самият той няма да присъства заради лекарска забрана на мача в негова чест. В двубоя ще се изправят легенди на националния тим срещу ветерани от "Астън Вила".

"Съжалявам, че няма да присъствам, защото още не ми позволяват да летя. За мен щеше да е прекрасно да усетя атмосферата на "Васил Левски". Пред телевизора очите ми ще се напълнят със сълзи от това, което ще видя", допълни Стилиян пред микрофона на Вера Маринова - Аткинсън.

"За мен започва нова страница в живота ми. Всяка една секунда, която съм играл за националния отбор обаче е незабравима. От дете съм мечтал да стана национал и всеки път е било чест за мен", сподели халфът. "Наистина съм горд, че съм обличал националната фланелка и се радвам, че съм донесъл радост на феновете".

И после призова: "Легендите ще излязат за една страхотна кауза, за българските деца болни от левкемия да получат по-добро лечение. Тези хора дават част от времето си, за да направят голямо шоу. Аз знам и ще се радвам, че хората ще напълнят стадиона и ще покажат, че българите са едно голямо семейство".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай