Стенли: Любовта на феновете ме спаси

Стенли: Любовта на феновете ме спаси  | StandartNews.com

Стилиян Петров в се подготвя за бенефиса си в неделя в Глазгоу, а в интервю за БНТ той сподели, че любовта на феновете го е спасила. Бившият футболист бе диангостициран с левкемия преди повече от година. Той сложи край на активната си спортна кариера.

Стенли сподели, че му е било много трудно, тъй като заради известността си хората непрекъснато го питат как е и трябва да се връща към неприятните мигове.

"Когато един човек премине през нещо такова, се опитва да го забрави по-бързо. Аз съм свикнал и знаех, че трябва да премина през това", сподели той.

"Винаги да сте заедно, да сте усмихнати и най-вече да сте живи и здрави, защото това е най-важното. Благодаря за подкрепата, която ми оказахте. И се надявам един ден, когато мога да се прибера в България, да мога да изразя благодарността си", бе пожеланието на бившия капитан на националния тим към българите.

Петров разказа, че Димитър Бербатов, Христо Йовов, Радостин Кишишев, Мартин Петров и Георги Пеев са били хората, които са поддържали всекидневна връзка с него. "Бяха до мен постоянно."

В бенефиса му ще участват известни футболисти като Джон Тери, Робер Пирес, Рой Кийн и Хенрик Ларсон, както и българите Бербатов, Мартин Петров, Йовов, Мариян Христов и Кишишев.

Наскоро пък Стенли даде обширно интервю в предаването Goals on Sunday на Sky Sports - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай