Станка Златева влезе в клуба на Първите дами

Станка Златева влезе в клуба на Първите дами | StandartNews.com

София. Най-успешно представилата се българка на Олимпадата в Лондон Станка Златева вече е и член на клуба на Първите дами. Лично директорките от "Дайнърс клуб България" и Първа инвестиционна банка (FIBANK) наградиха Станка за отличното й представяне на олимпийските игри в Лондон. От днес тя е пълноправен член на Клуба на успелите жени – "Дайнърс клуб България".

Oт Fibank подариха на олимпийската вицешампионка ексклузивната карта Diners Club International First Lady – червена, както и чек на стойност 3000 лв. Станка получи и искрени поздравления от дамите директори на Дайнърс клуб България.

Създадена специално от жена за жени, картата Diners Club International First Lady е символ на ексклузивност и се издава в лимитирана серия. За да стане една жена член на клуба на Успелите жени, не е достатъчно само да покрие определени финансови условия – необходимо е да докаже високи професионални постижения. Освен преимуществата, които дава на дамите – притежателки, това е единствената карта, която включва и безплатна медицинска застраховка с покритие до 10 000 лв. за лечение на рак на гърдата. От известните български спортистки членове на клуба на Първите дами са още само Стефка Костадинова, Ивет Лалова и Сани Жекова.

„Всяка една силна жена има своите малки тайни, както и правото да се наслади на специалните моменти в живота си, заяви Анна Ангелова, изпълнителен директор на „Дайнърс клуб България” след като лично награжди Златева. - Особено, когато след толкова усилия е донесла на страната си сребърен олимпийски медал“. Ангелова подчерта още, че жените са извоювали своето място не само в света на големия бизнес и спорта, а и във всички останали професионални сфери. Динамичното ежедневие и глобализираните взаимоотношения отправят предизвикателства и огромни изисквания към съвременната жена, на които тя трябва да отговори, за да бъде равнопоставен бизнес-лидер и партньор и същевременно да запази своята женственост, нежност и малки тайни. Силната жена е комбинация от  чар, искреност и емоционална интелигентност. „Станка Златева е идеален пример за силна и утвърдена жена. Тя е петкратен световен и европейски шампион, два пъти сребърен медалист от олимпиади и това са само малка част от нейните успехи. Спортисти като Станка Златева ни правят силни” сподели още Анна Ангелова. Шампионката скромно благодари за оказаната й чест да стане член на клуба на Първите дами. „Сега ще си почина малко в Гърция, след което почвам тренировки за световното в Едмънтън, обяви официално Златева. Гост на церемонията бе и Симеон Щерев, треньор на Станка и националите по свободна борба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай